Wednesday, February 16, 2022

владиној болници у Делхију.

Већина случајева Омикрона у Делхију је асимптоматска


У главном граду Делхију, већина пацијената Call girls in Udaipur Омикрона, новог облика епидемије короне, показује занемарљиве или веома благе симптоме. Лекари су рекли да се пацијенти заражени Омикроном излече само поштујући правила Коране. Неки лекари који лече пацијенте који пате од Омикрона рекли су да пацијентима са благим симптомима Омикрона дају антиалергијске и антибиотике. Лекари су рекли да се већина пацијената заражених Омикроном лечи давањем кроцина и мултивитаминских таблета. Пацијенти са Call girls in Rajasthan корона вирусом се лече у највећем обиму у овој владиној болници у Делхију.


До сада је у престоници пријављено 40 случајева заражених Омикроном. Први случај Омикрона пријављен је 2. децембра у ЛЊП главног града Делхија. До сада је после лечења отпуштено 19 пацијената заражених овим вирусом. „До сада смо примили 40 пацијената заражених Омикроном, од којих су само два пацијента имала Escorts in Udaipur симптоме попут упале грла, благе температуре, болова у телу и дијареје. „Двојици пацијената дали смо Цроцин и таблете антибиотика. Остали пацијенти који нису показивали симптоме добијали су само мултивитамине и капсуле Б комплекса. Нисмо осећали потребу да дајемо било који други лек током овог периода.”


Модели су рекли да Call girls in Bhilwara се осећа потреба за само основним лековима за лечење Омикрона који је овде примљен са симптомима. Др је рекао: „Пацијенту је дат лек за ублажавање бола и грознице и сада је добро. До сада су се код њега примећивале тегобе попут благе температуре, болова у грлу, тела. Болница Батра је једна од четири приватне болнице владе Делхија у којима су пацијенти Омикрона изоловани. Вреди напоменути да је до сада у Делхију регистровано 67 случајева Омикрона, од којих је 23 отпуштено из болнице након опоравка. Према изворима, пацијенти заражени Омикроном били су потпуно Call girls in Jaipur вакцинисани и троје од њих је примило дозе.


Карактеристике Омикрона-

Блага грозница.

Упаљено грло.

Главобоља.

Бол у мишићима.

Астматичар код неких људи.

Превентивне мере-

Узмите обе дозе вакцине.

Изађите са маском.

Након неког времена наставио је да пере руке.

Никада не додирујте рукама нос или уста.

Избегавајте учење на местима са пуно људи.

Држите се подаље од болесних чланова у кући.

Немојте се руковати ни са ким.

Изађите само када је потребно.

No comments:

Post a Comment

Планирајте свој дан и радите заједно како

Зашто сам престала са сексом? Не постоји очигледно објашњење зашто појединци одустају од секса, али „значајан број нас претпоставља широк сп...