Sunday, February 27, 2022

Ваш саучесник ће открити вашу пажњу и бити вам захвалан.

1. Укључите се

Можда верујете да се укључујете, али кад год ваш саучесник говори, фокусирајте се на своја размишљања. О чему размишљаш? Може ли се рећи да се заиста угађате? Може ли се рећи да смишљате свој одговор? Јесте ли блокирали? Истинско слушање захтева много напора, а ипак је поклон појединцу који се осећа цењеним.

У тренутку када се заиста укључите, друга особа се осећа цењеном, значајном, сличном ствари. Штавише, зар то није поклон који треба да дате свом саучеснику? Не кошта ништа; међутим, профит је изнад вредности. Искрено слушање је оличење наклоности.

Вечерас поставите питање свом саучеснику, а затим се, у том тренутку, заиста укључите. Покушајте да се не одвраћате од претпоставке да вам мозак накратко кривуда, вратите га назад и поново центрирајте. Ваш саучесник ће открити вашу пажњу и бити вам захвалан.

Претрага по линку: https://callgirlharidwarr.in/

2. Избаците старе проблеме

Можда звучи сулудо покретати претходна питања и штете док сте у свађи, али парови то стално раде. Нормално је да саучесник каже: "Сети се када си разбио тај контејнер и рекао да ћеш га заменити, а да то никада нећеш учинити? Слично си неспретан колико се могло очекивати!" Саучесник гледа зачуђено. „Међутим, то је било 17 година раније! Из ког разлога бисте рекли да то спомињете у овом тренутку? Пошто сам случајно испустио вашу шољу и разбио је?“ Можете видети да се ово може брзо повећати.

Не постоји једно једино објашњење за подизање прошлости. Запитајте се: "Зашто се мучити? Шта покушавам да постигнем? Да ли покушавам да решим проблем или га погоршам?" Стара питања немају везе са садашњошћу. Пустите их. Фокусирајте се на садашње време и место.

Примарна брига је: учинити ваш однос утемељенијим, а не ослабити га.

3. Љубав ЗНАЧИ Морати рећи да ти је жао

У филму Љубавна прича из 1970. године, који је компоновао Ерих Сигал, постоји сцена у којој Џени, коју игра Али Мек Грау, говори Оливеру, кога игра Рајан О'Нил, „Немој, љубав подразумева да никада не кажеш да си тужан. " Не могу а да се не сложим.

Појединци праве грешке. Сјајно је извинити се. Поред лажне изјаве жаљења, ипак ваљаног, искреног израза кајања. Помирљива осећања иду прилично далеко да поправе нарушену везу. У случају да нисте у бази, реците то. Не бих се шалио са овим. Уверите се да појединац разуме да исправљате ствари.

Нећете правити представу да сте немоћни у случају да кажете да сте ожалошћени. Не само да ћете одобрити осећања свог саучесника, већ ћете стећи поштовање. Без сумње, ваш саучесник ће понудити нешто попут: "У реду је. Схватам да то нисте имплицирали." Направите измене када то заиста желите. Ваш саучесник ће вас прегледати брижним очима које желите.

Претрага путем везе: https://callgirlharidwarr.in/call-girls-in-rishikesh/

Ласт Тхоугхтс

Љубав је најбоља ствар на планети. Неговање је најневероватнији поклон који можете дати. Сво срце колеба, лептирићи у цревима и стегнута колена не могу да замене демонстрације обожавања које се могу потврдити.

Покушајте да не дозволите да се ваша веза реши тако што ћете само окачити гомилу речи заједно. Потребно је знатно више од тога. Потребна је посвећеност, акција и одлука. Урађено изнова и изнова.

Овде имате све што заиста желите. То је почетак на који заиста желите да дођете до крајњег циља ваше везе. Под претпоставком да је ваша веза имала физички проблем, придржавајте се горе наведених савета седам дана, месец дана. Погледајте шта се дешава.

Видим другу специјалну прву ноћ у твојој будућности.

Ако желите да сазнате више о љубави, посетите нашу поуздану везу испод.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

7 comments:

Планирајте свој дан и радите заједно како

Зашто сам престала са сексом? Не постоји очигледно објашњење зашто појединци одустају од секса, али „значајан број нас претпоставља широк сп...