Tuesday, February 15, 2022

приморани сте да се понашате пристојно

љубав је уметност


Такође треба да имате вештину давања љубави. Вештина давања љубави значи заљубљивање. Немојте само покушавати. Љубав није чин; то је стање вашег ума. У њему морате живети безусловно. Види, ту сам за тебе безусловно. Сада је на вама да дођете овде и прихватите то. Људи вас могу боље разумети због ваше унутрашње снаге. На исти начин, не можете натерати некога да објасни да га много волите. Морате да Call girls in Mussooriee прођете неко време да би се све ово догодило. Јер знате да форсирањем у таквом случају могу настати други проблеми.


Шта да радиш кад те нико не воли?


Када вам људи дају љубав и поштовање, приморани сте да се понашате пристојно јер не желите да их узнемирите. Али када вам не дају поштовање и љубав, неће бити импресионирани вашим изразом лица. Ослободили су те. Зато следећи пут када вам неко не пружи љубав и поштовање, немојте бити тужни, радије знајте да сте се ослободили многих формалности, осамосталите се.


Зашто сумњаш у љубав?


Да ли сумњате само у позитивне ствари у свом животу? Не сумњајте у негативне ствари. Сумњате у нечије поштење и верујете у њихово непоштење. Када је неко љут на вас, не сумњате у његов бес. Али када неко каже да те воли, онда дође сумња и почнеш да размишљаш „Шта? Да ли ме заиста воле?"

Шта учинити када неко сумња у вашу љубав?


Са ким се заиста осећате удобно и слободно? Са онима који не сумњају у твоју љубав, онима који несумњиво верују да их волиш. Зар не?


Када неко посумња у вашу љубав, а ви морате да доказујете своју љубав у континуитету, то постаје тежак терет за вас. Испитују вас и траже објашњење за сваки ваш поступак. Ментално је оптерећење да дате објашњење шта радите. Ваша природа је да скинете терет, јер се не осећате опуштено.


Ви сте увек сведок. Ви сте сведок својих дела колико и других.


Товардс. Када вас људи замоле да објасните своје поступке, они говоре са учинком и намећу вам то дело. То доноси неугодност.

Нити питај нити дај објашњење.


Зашто је љубав непотпуна?


Сакха је сапутник живота и смрти - никада не одлази. Саки треба само вољена. Не мари ни за знање ни за ослобођење. Љубав је непотпуна због чежње, жудње. Његова љубав је неограничена и савршенство никада није могуће у вечности. Његова љубав је савршена у вечној несавршености. Путу љубави нема краја.


љубав је највећа сила


Љубав је највећа моћ и она те чини апсолутно слабим. Зато Бог не жели да ваша љубав и вера више расту. Претераном љубављу и оданошћу Call girls in Dehradun чините Бога слабим, па је за Бога боље да ваша вера и оданост буду мање. Све ће се наставити како јесте.


нека љубав буде љубав не дај никакво име


Нека љубав буде само љубав. Не дај никакво име љубави. Када назовете љубав, она постаје веза, а веза ограничава љубав.

Између тебе и мене постоји љубав. Само га пусти. Ако љубав именујете братом, сестром, мајком, оцем, гуруом, онда је правите односом. Веза Call girls in Manali ограничава љубав. Какав је ваш однос са самим собом? Да ли сте ваш брат, муж, жена или ментор?


Нека љубав буде љубав. Не дај му име.

No comments:

Post a Comment

Планирајте свој дан и радите заједно како

Зашто сам престала са сексом? Не постоји очигледно објашњење зашто појединци одустају од секса, али „значајан број нас претпоставља широк сп...