Friday, February 25, 2022

Здраво, пошто смо прошле недеље видели Шафта

1. Држите се даље од Пут Довнс-а

Зауставите се и размислите на тренутак, када видите некога, у суштини имајте дубоко разумевање свог саучесника у општој збрци. Није тешко вратити се на одбијање када сте бесни и узнемирени због нечега што су урадили.

На пример, требало би да претпоставимо да касне на Call Girls in Sodala филм. Се догоди. Покушајте да не почнете са: "Још једном касниш?! Исусе, ти никад не идеш по распореду, глупане!" Или: "Није велико изненађење да су ваши људи фрустрирани због вас!" Или „Драго ми је упознати савршен пример за одлагање!“ И бескрајно.

Шта покушавате да постигнете? Несумњиво не изгледа као да водите вредан разговор. Заиста изгледа као да је сукоб у току.

Имамо довољно сукоба на планети. Покушајте да не дозволите да продре у ваш дом. Разговарајте са поштовањем. Оставите љубав на миру инспирацију, Call-girls-in-jaipur а не тривијалност.

2. Будите спремни на компромис

Везе су асоцијације. Често, било који од укључених појединаца се тога не сећа; они су претерано егоистични, стално им је потребно оно што им треба када им је потребно, не обраћајући мало пажње на то како се њихов саучесник осећа.

Пошто све везе захтевају неку врсту давања и узимања да би биле плодне, неколико њих треба да функционишу заједно. То је поуздан компромис; Call-girls-in-udaipur накнада; на овај и онај начин између укључених појединаца. „Здраво, пошто смо прошле недеље видели Шафта, можемо ли ове недеље да видимо Путовање пса?“ Обе особе ће се предати да задовоље свог саучесника, без обзира на то да ли треба да се оставе.

Жеља да се двапут размисли о томе иде прилично далеко у стварању радости и осећаја благостања у вези.

3. Обавестите партнера о 3 ствари које волите у вези са њима

Моја друга друга и ја смо ишли у разред пар година раније. Једна од активности које смо требали да обавимо била је да шетамо око нашег саучесника док они седе на седишту и да им дамо до знања сваку ствар коју обожавамо у вези са њима. Био је то запањујући сусрет. Рефлектор је требало да буде само наопако, на ономе што цените Call-girls-in-ajmer у вези са њима, шта цените, уважавате.

Како је активност одмицала, саучесник који је уручио сваку похвалу се подсећао зашто су у сваком случају били са том особом. Било је изузетно снажно, а осећања настала из активности су чекала заиста дуго.

Ако желите да сазнате више о љубави, посетите нашу поуздану везу испод.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Post a Comment

Планирајте свој дан и радите заједно како

Зашто сам престала са сексом? Не постоји очигледно објашњење зашто појединци одустају од секса, али „значајан број нас претпоставља широк сп...