Wednesday, February 2, 2022

ЦДЦ нуди савете о

Вакцинација против Цовида захтевала је 141 милион вакцина


Кампања вакцинације против ЦОВИД-а одвија се великом брзином у земљи и у последња 24 сата примењено је више од 66 милиона вакцина против ЦОВИД-а. Тиме је укупна вакцинација премашила 141 милион. Министарство здравља Синдиката за породичну заштиту саопштило је у петак да је у последња 24 сата у земљи примењено 66 лакха, девет хиљада 113 вакцина против Цовида.

Уз то, данас је до 7 сати ујутру дато 141 милион један лакх 26 хиљада 404 Цовид вакцине. Министарство је саопштило да је укупно 415 Call girls in Indirapuram случајева нове верзије Ковида у земљи, Омикрона, пријављено у 17 држава, од којих је 115 од инфекције.

Махараштра има највећи број од 108 случајева Омикрона. У Делхију је пронађено 79 особа заражених Омикроном, а 43 у Гуџарату. У последња 24 сата пријављено је 7189 нових случајева заразе Цовидом. Тренутно се у земљи лечи 77 хиљада 32 оболела од Цовида. То је 0,22 одсто заражених.

У истом периоду, 7286 особа је ослобођено од Цовида. До сада се од Цовида опоравило укупно три милиона 42 лакх 23 хиљаде 263 особе. Стопа опоравка је 98,40 одсто. У последња 24 сата у земљи је обављено 11 милиона 12 хиљада 195 Цовид тестова. У земљи је спроведено укупно 67 милиона 10 лакх 51 хиљада 627 Цовид Call girls in Delhi тестова.

Имамо алате за борбу против Омикрона

Вакцине

Вакцине су најбоља мера јавног здравља за заштиту људи од ЦОВИД-19, спорог преношења и смањење вероватноће појаве нових облика.

Вакцине против ЦОВИД-19 су веома ефикасне у спречавању озбиљних болести, хоспитализације и смрти.

Научници тренутно истражују Омицрон, укључујући како би потпуно вакцинисани људи били заштићени од инфекције, хоспитализације и смрти.

ЦДЦ препоручује да се сви старији од 5 година Call girls in Gurgaon заштите од ЦОВИД-19 тако што ће се потпуно вакцинисати.

ЦДЦ препоручује да сви старији од 18 година добију допунску вакцину најмање два месеца након почетне вакцине Ј&Ј/Јенсен или шест месеци након завршетка Пфизер-Био Ентецх или Модерн а серије примарне вакцинације против ЦОВИД-19. треба да се састане.

Маске

Маске пружају заштиту у сваком погледу.

ЦДЦ наставља да препоручује ношење маски у јавним затвореним просторима у подручјима са значајном или високом трансмисијом у заједници, Call girls in Noida без обзира на статус вакцинације.

ЦДЦ нуди савете о маскама за људе који желе да сазнају више о томе која врста маске је права за њих на основу њихових околности.

No comments:

Post a Comment

Планирајте свој дан и радите заједно како

Зашто сам престала са сексом? Не постоји очигледно објашњење зашто појединци одустају од секса, али „значајан број нас претпоставља широк сп...